Highline_0103

  Laatste nieuws

  AFVALCHALLENGE: Nog enkele plaatsen vrij op dinsdag en donderdag om mee te doen met ons programma waar je gegarandeerd succes hebt. Je voelt je fitter en je verliest de kilo's zonder te lijnen. Samen in een groep trainen en elkaar oppeppen is gezelliger en motiveert je om de 10 weken er tegen aan te gaan.

  BODYTEC; We verheugen ons geweldig op onze nieuwe manier van trainen. Fit worden met maar 20 minuten inspanning. BodyTec is een weerstandstraining waarbij de 8 grote spiergroepen tegelijk getraind worden. Geef je op voor een introductie training. Dit kan nog in de maand juni voor niks.

  KIDSYOGA & TIENERYOGA
  Bernadet laat op een speelse wijze de kinderen kennismakne met yoga en met de tieners bouwt ze de yoga uit naar de volwassen vorm.
  Zijn je kinderen een beetje druk, is de concentratie laag of hebben ze wat meer zekerheid nodig dan is yoga de juiste activiteit voor jouw kind.

  HOTYOGA:
  We hebben alle vormen van yoga zoals YinYoga dat meer op ontspanning, rek en ademhaling is gericht om meer souplesse in bindweefsel structuren te krijgen.
  HathaYoga is meer gericht op de combinatie van ademhaling en yoga houdingen.
  Bij Vinyasa of Flow staan de vloeiende bewegingen in de zonnegroet in combinatie met ademhaling en andere yogaposes centraal.
  HotB staat bekend als de Bikram Yoga. Deze Hatha vorm bestaat uit 26 poses die in vaste volgorde 2 keer gedaan worden.